Dovlecei cu orez
PrinteazaO reteta de dovlecei cu orez din: orez, dovlecei, ceapa, marar verde, ulei, usturoi verde si sare.
- 350 g orez
- 4 dovlecei
- 1 ceapa
- 1 legatura marar verde
- 3 linguri ulei
- 2 legaturi usturoi verde
- sare
Mod de preparare:
Spalati dovleceii, taiati-i in rondele cu grosimea de 0,5 cm, presarati-le cu sare si lasati-le 5 minute in repaus. Puneti intr-un vas uleiul, orezul ales si spalat, rondele de dovlecel, ceapa si usturoiul, curatate si tocate marunt si adaugati 1 l apa.
Adaugati sare si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit. Dupa ce a fiert 10 minute, acoperiti vasul si reduceti focul si mai lasati-l in cuptor inca 20 de minute. Opriti focul, lasati vasul in cuptor inca 10 minute, apoi puteti sa serviti preparatul, ornat cu marar verde tocat.
Dovlecei cu orez
Pofta buna!
Incoming search terms:
- dovlecei cu orez la cuptor
- orez cu dovlecei la cuptor
- dovlecei cu orez