Borș de Sfeclă Roșie cu Aromă de Mărar din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ceapa, apa, bors de casa, marar, sare, piper, usturoi. Această rețetă de borș de sfeclă roșie cu mărar este o reinterpretare a clasicului borș ucrainean. Ingrediente: 4 sfecle roșii mari 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 2 litri de apă 1 […]
Dovlecei cu piper
PrinteazaDovlecei cu piper din: dovlecei, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 5 dovlecei
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovlecei cu piper: Dovleceii se spală, se taie cuburi şi se călesc în ulei încins.
presară cu piper şi sare şi se lasă pe foc până se rumenesc.
Se servesc reci.
Pofta buna!
Caltaboș Tradițional Românesc – Rețetă Autentică și Nutritivă
Caltaboș Tradițional Românesc – Rețetă Autentică și Nutritivă din: organe de porc, grasime de porc, ceapa, usturoi, orez, sare, piper, mirodenii, mat de porc. Caltaboșul este un fel de mâncare tradițional românesc, făcut dintr-un amestec de organe interne de porc (precum ficatul, rinichii și inima), grăsime, mirodenii și, în unele rețete, orez sau mămăligă. Acest […]
Sarmale de Post cu Amarant și Legume
Sarmale de Post cu Amarant și Legume din: varza, amarant, pastarnac, radacina de telina, rosii, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, paprika. Această rețetă de sarmale de post îmbină amarantul, bogat în proteine, cu legume rădăcinoase pline de arome, oferind o alternativă sănătoasă și delicioasă la rețetele tradiționale. Fiind un preparat central în bucătăria românească, […]