Dovlecei prajiti

Printeaza

Dovlecei prajiti

Ingrediente:Dovlecei prajiti

  • 5 dovlecei
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 10 linguri scordolea (sau sos de roşii)
  • sare

Mod de preparare:

Alegem dovlecei potriviţi, îi curăţăm, îi spălăm şi îi tăiem în felii rotunde. Le dăm sare, lăsăm să stea cîteva mi­nute, apoi scurgem apa.

Tăvălim dovle­ceii prin făină şi îi prăjim în ulei. Cînd sînt gata, îi servim calzi cu scordolea sau cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.