Dovlecei cu rosii, mărar si usturoi

Printeaza

Dovlecei cu rosii, mărar si usturoi

Ingrediente:

  • 2-3 dovlecei potriviţi (fără prea multe seminţe)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 castron cu roşii decojite
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 legături mărar
  • usturoi (după gust)
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovlecei cu rosii, mărar si usturoi: Speli şi cureţi dovleceii, apoi îi tai pe lung fâşii subţiri şi îi prăjeşti în ulei.

Ii scoţi într-o strecurătoare pentru a se scurge uleiul. în uleiul rămas, căleşti cepele tăiate mărunt şi ardeiul gras tăiat cubuleţe, adaugi apoi roşiile decojite şi tăiate cubuleţe şi laşi să dea în două clocote, după care pui fâşiile de dovlecei şi usturoiul pisat.

La sfârşit, pui mărarul verde tocat, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă până scade.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.