Dovlecei rulati cu branza de vaci
PrinteazaDovlecei rulati cu branza de vaci din: dovlecei, branza de vaci, smantana, iaurt, oua, marar, cascaval, sare si piper.
- 2 dovlecei
- 200 g branza de vaci
- 2 linguri smantana
- 2 linguri iaurt
- 5 oua
- 1 legatura marar tocat
- 2 linguri cascaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli dovleceii şi îi tai felii subţiri pe lungime. Sfărâmi brânza şi o amesteci cu 3 ouă şi cu 1/2 din mărarul tocat.
Pe fiecare felie de dovlecel pui o lingură din compoziţia de brânză, rulezi şi pui ruloul în picioare într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.
Amesteci smântână, iaurtul, mărarul rămşs şi cele 2 ouă, torni compoziţia peste dovlecei şi dai la cuptor 35-40 de minute.
Când sunt gata, presari caşcaval ras şi laşi să se răcească în tavă, ca să poţi tăia felii, fără să se rupă.
Pofta buna!
Foarte buni, eu pun si un ardei iute, tocat marunt, marunt, manrunt