Dovlecei sau vinete pane

Printeaza

Dovlecei sau vinete pane din: dovlecei sau vinete, faina, ulei, oua, sare.

Ingrediente:

  • 1,2 kg dovlecei sau vinete
  • 3 linguri făină
  • 100 ml ulei
  • 3 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovlecei sau vinete pane: Dovleceii sau vinetele se spală, se curăţă, se taie felii rotunde, se sărează şi se pun într-un vas ca să îşi lase zeama.

Se usucă feliile cu hârtie absorbantă, se dau prin făină şi ou bătut şi se prăjesc în ulei, până se rumenesc pe annbele părţi.

Dovleceii pane sau vinetele pane se pot servi cu maioneză, cu mujdei de usturoi ori în salată cu iaurt.

 

Pofta buna!

 

 

Salsa de Coriandru și Lămâie

Salsa de Coriandru și Lămâie din: coriandru, suc de lamaie, avocado, rosii, ardei, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, ulei. Salsa de coriandru și lămâie este o garnitură proaspătă și aromată, perfectă pentru a adăuga un strop de savoare și culoare oricărui fel de mâncare. Această rețetă, cu influențe latino-americane, combină aromele vibrante ale coriandrului și […]

Vinul La Tâche: Istorie, Degustare și Sfaturi – Ghid Complet

Vinul La Tâche: Istorie, Degustare și Sfaturi – Ghid Complet. La Tâche este un alt vin emblematic produs de Domaine de la Romanée-Conti. Situat în inima Burgundiei, produce un Pinot Noir de o eleganță și complexitate rar întâlnită. La Tâche este cunoscut pentru aromele sale sofisticate de fructe roșii, pământ umed și trufe, îmbinând armonios […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.