Dovlecei supraetajati

Printeaza

Dovlecei supraetajati din: dovlecei, vanata, rosii, branza feta, iaurt, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 dovlecei
  • 1 vânătă
  • 2-3 roşii

Ingrediente sos:

  • 250 g brânză feta
  • 8 linguri cu iaurt
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe cu zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie dovleceii şi vânătă în rondele. Pre­sară sare, lasă-le să se scurgă bine, apoi prăjeşte-le pe grătar, împreună cu roşiile tăiate felii.

Zdrobeşte brânza şi amestec-o uşor cu usturoiul pisat, uleiul, iaurtul şi zeama de lămâie. Mixează până obţii o cremă.

La final, presară un praf de piper şi po­triveşte de; sare.

Lasă ia rece cel puţin 15-20 de minute.

Pe un platou, aşază prima dată o rondelă de vânătă, apoi dovlecel, roşie şi din nou 2-3 rondele de dovlecei.

Procedează la fel până termini toate legumele. Serveşte-le cu sos de brânză.

Dovlecei supraetajati

Dovlecei_supraetajati

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • actuallympp

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.