Dovlecei la tava

Printeaza

Dovlecei la tava

Ingrediente:

  • 20 dovlecei mici
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion de roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • puţin cimbru
  • cîţiva căţei de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovlecei la tava: Alegem dovlecei mici, îi radem şi îi aşezăm într-o tavă, apoi turnăm puţină apă.

După ce fierb dovleceii, adăugăm ulei, bulion de roşii, pătrunjel, mărar, sare, piper, cimbru, cîteva fire de ustu­roi şi – după ce dau un clocot – îi dăm la cuptor pînă scade apa de tot.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.