Dovlecei umpluti cu carne si mozzarella din: dovlecei, carne tocată, ceapa, marar, mozzarella, suc de rosii, ulei, sare, boia, piper.
Ingrediente:
4 dovlecei 300 g carne tocată o ceapă o legătură mărar 100 g mozzarella 2-3 linguri suc de roşii o lingură ulei sare boia piper Mod de preparare:
Carnea se pune la călit în ulei si, după ce şi-a schimbat culoarea-pe jumătate, se adaugă ceapa tocată.
Se presară sare, boia şi piper si se amestecă mereu. Se lasă pe foc aproximativ 15 minute.
Dovleceii se taie în două pe lung, se scot seminţele si apoi se pune carnea amestecată cu suc de roşii.
Se acoperă carnea cu felii de brânză şi se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se servesc cu mărar.
Dovlecei umpluti cu carne si mozzarella
Pofta buna!
poate iti place si:
Dovlecei umpluti cu kaizer din: dovlecei, kaizer, rosii, ceapa, ardei morcov, boabe de porumb, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 50 g kaizer 2 rosii 1 ceapa 1 ardei 1 morcov 2-3 linguri boabe de porumb fiert 2 linguri ulei 1/2 lingura cimbru uscat 4 felii de cascaval sare piper Mod de […]
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez din: dovlecei, ciuperci, ceapa, patrunjel, marar verde, paine, galbenus, lapte, smantana, orez, unt, sare, piper. Inrgediente: 5 dovlecei 300 g ciuperci 2 cepe patrunjel si marar verde 1 felie paine 1 galbenus 1/2 pahar lapte 200 g smantana 2 linguri orez 3-4 linguri ulei sare piper Mod de […]
Pofta buna!