Dovlecei umpluti cu carne tocata si orez din: dovlecei, carne tocata, orez, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei, apa, bulion si verdeata.
Ingrediente:
10 dovlecei
200 g carne tocată
12 linguri orez prefiert
2 cepe
o legătură pătrunjel
sare
piper
Pentru sos:
o ceşcuţă ulei
o lingură bulion
apă
verdeaţă
Mod de preparare:
Carnea, orezul, ceapa tocată si pătrunjelul se amestecă, se potriveşte de sare si piper si se lasă deoparte.
Dovleceii se scobesc de miez şi apoi se umplu cu amestecul de carne. Se pun într-o formă de cuptor, se toarnă uleiul, bulionul desfăcut în apă si se dau la cuptor 25-30 de minute.
Se aduc la masă cu verdeaţă, după gust, si smântână.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.