Dovlecei umpluti cu branza si marar
Printeaza
O reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu branza telemea, smnatana, oua, cascaval, marar, ulei, sare, piper si faina.
Ingrediente:
- 6 dovlecei medii
- 150 g brânză telemea
- 250 g smântână
- 5 ouă
- 100 g caşcaval ras
- mărar
- ulei
- sare
- piper
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Cureţi, tai în două dovleceii pe lungime şi, cu o linguriţă, le scoţi miezul.Prăjeşti corăbioarele în ulei. Miezul îl toci şi-l fierbi cu apă şi ulei. Iese un piure căruia îi adaugi brânza rasă (pe care ai ţinut-o la desărat înainte), 2 ouă, 1 lingură făină, 1 linguriţă smântână, mărar tocat, piper, sare.
Umpli corăbioarele, le stropeşti cu ulei, şi torni celelalte 3 ouă cu smântână. Dai la cuptor pentru 20-30 minute.
Pofta buna!