Dovlecei umpluti cu branza si marar

Printeaza

 

O reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu branza telemea, smnatana, oua, cascaval, mararDovlecei umpluti cu branza si marar, ulei, sare, piper si faina.

Ingrediente:

  • 6 dovlecei medii
  • 150 g brânză telemea
  • 250 g smântână
  • 5 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • mărar
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină

 

 

Mod de preparare:

Cureţi, tai în două dovleceii pe lungime şi, cu o linguriţă, le scoţi miezul.Prăjeşti corăbioarele în ulei. Miezul îl toci şi-l fierbi cu apă şi ulei. Iese un piure căruia îi adaugi brânza rasă (pe care ai ţinut-o la desărat înainte), 2 ouă, 1 lingură făină, 1 linguriţă smântână, mărar tocat, piper, sare.

Umpli corăbioarele, le stro­peşti cu ulei, şi torni cele­lalte 3 ouă cu smântână. Dai la cuptor pentru 20-30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.