Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru
PrinteazaDovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru din: dovlecei, carne tocata, cimbru, ceapa, sare, piper, ulei, masline, frunze de busuioc.
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei
- 750 g carne tocată
- 3 cepe
- 1 linguriţă cimbru
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei
Pentru decor:
- măsline
- frunze de busuioc
Mod de preparare:
Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devine uşor sticloasă. Adaugi carnea tocată, cimbru, sare şi piper după gust şi laşi 30 de minute, amestecând constant.
Intre timp, speli dovleceii, îi tai în jumătate şi le scobeşti miezul. Pui în dovlecei umplutura de carne, îi aşezi într-o tavă şi-i dai la cuptor 30 de minute.
Serveşti dovleceii umpluţi, decoraţi, după preferinţe, cu frunze de busuioc şi măsline feliate.
Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru
Pofta buna!