Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru

Printeaza

Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru din: dovlecei, carne tocata, cimbru, ceapa, sare, piper, ulei, masline, frunze de busuioc.

Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru

Ingrediente:

  • 1 kg dovlecei
  • 750 g carne tocată
  • 3 cepe
  • 1 linguriţă cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

Pentru decor:

  • măsline
  • frunze de busuioc

Mod de preparare:

Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devi­ne uşor sticloasă. Adaugi carnea tocată, cimbru, sare şi piper după gust şi laşi 30 de minute, amestecând constant.

Intre timp, speli dovleceii, îi tai în jumătate şi le sco­beşti miezul. Pui în dovlecei umplutura de carne, îi aşezi într-o tavă şi-i dai la cuptor 30 de minute.

Serveşti dovleceii umpluţi, decoraţi, după preferinţe, cu frunze de busuioc şi măsline feliate.

Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru

Dovlecei umpluti cu carne tocata si cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.