Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca
PrinteazaDovlecei umpluti cu ciuperci si sunca din: dovlecei, ceapa, ciuperci, sunca, pesmet, ou, ulei si lapte.
- 4 dovlecei
- o ceapa medie
- 6 ciuperci albe
- 150 g sunca
- 2 linguri pesmet
- un ou
- o lingura ulei
- 2 linguri lapte
Mod de preparare:
Dovleceii se spală, se taie în două pe lung şi li se scoate miezul. Se aşază într-un vas de cuptor, se adaugă 100 ml apă şi se dau la cuptor.
Intre timp, se mixează miezul dovleceilor, ceapa, ciupercile tăiate şi şunca. Tocătura se pune într-o tigaie cu ulei şi se căleşte 20 de minute.
Oul se bate cu laptele, se toarnă în tigaie, se amestecă rapid şi se trage tigaia de pe foc.
Cu acest amestec se umplu dovleceii, se presară pesmet şi se dau la cuptor din nou pentru 20 de minute.
Dovlecei umpluti cu ciuperci si sunca
Pofta buna!