Dovlecei umpluti cu linte si quinoa
PrinteazaDovlecei umpluti cu linte si quinoa din: dovlecei, quinoa, linte, praz, morcovi, ulei, sare, piper.
- 4 dovlecei
- 200 g quinoa
- 200 g linte roşie
- 1 praz
- 100 g morcovi
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai dovleceii în două, pe lungime şi îi scobeşti. Presari cu sare miezul dovleceilor. Fierbi lintea
şi quinoa pentru 10 minute.
Toci prazul, iar morcovul îl razi fin. Le căleşti împreună în ulei. Amesteci c recompoziţia de linte şi quinoa, adaugi pulpa de dovlecel stoarsă, asezonezi cu sare şi piper şi umpli jumătăţile de dovlecei.
Le coci la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute.
Pofta buna!