Dovlecei umpluti cu linte si quinoa

Printeaza

Dovlecei umpluti cu linte si quinoa din: dovlecei, quinoa, linte, praz, morcovi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu linte si quinoa

  • 4 dovlecei
  • 200 g quinoa
  • 200 g linte roşie
  • 1 praz
  • 100 g morcovi
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai dovleceii în două, pe lungime şi îi scobeşti. Presari cu sare miezul dovleceilor. Fierbi lintea
şi quinoa pentru 10 minute.

Toci prazul, iar morcovul îl razi fin. Le căleşti împreună în ulei. Amesteci c recompoziţia de linte şi quinoa, adaugi pulpa de dovlecel stoarsă, asezonezi cu sare şi piper şi umpli jumătăţile de dovlecei.

Le coci la foc mediu, timp de aproximativ 15 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.