Dovlecei umpluti cu urda si marar
PrinteazaO reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu:urda, marar, sare, piper, ou.
Ingrediente:
- 8 dovlecei
- 700 g urdă dulce
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- 1 ou
Mod de preparare:
Tai dovleceii în 2 pe lat şi cu o linguriţă scobeşti miezul fără să spargi tubul care trebuie să rămână intact. Separat, frămânţi urda cu mărarul, condimentele şi 1 ou.
Cu această compoziţie umpli tuburile de la dovlecei, îi aşezi în picioare ca nişte stâlpi şi îi pui la cuptor la foc potrivit circa 40 minute.
In tavă pui 1 cană de apă caldă peste dovlecei. Când îi scoţi de la cuptor, poţi presăra puţin mărar verde tocat fin.
Dovlecei umpluti cu urda si marar
Pofta buna!