Dovlecei umpluti cu urda si marar

Printeaza

O reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu:urda, marar, sare, piper, ou.

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_marar_02

Dovlecei umpluti cu urda si marar

 

Ingrediente:

  • 8 dovlecei
  • 700 g urdă dulce
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 1 ou

 

 

 

Mod de preparare:

Tai dovleceii în 2 pe lat şi cu o linguriţă scobeşti miezul fără să spargi tubul care tre­buie să rămână intact. Separat, frămânţi urda cu mărarul, condimentele şi 1 ou.

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_marar_04

Cu aceas­tă compoziţie umpli tuburile de la dovlecei, îi aşezi în picioare ca nişte stâlpi şi îi pui la cuptor la foc potrivit circa 40 minute.

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_marar_02

In tavă pui 1 cană de apă caldă peste dovlecei. Când îi scoţi de la cuptor, poţi presăra puţin mărar verde tocat fin.

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_marar_03

Dovlecei umpluti cu urda si marar

Dovlecei_umpluti_cu_urda_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.