Dovlecei umpluti cu vinete

Printeaza

Dovlecei umpluti cu vinete

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu vinete

  • 1 kg dovlecei
  • 500 salată de vinete
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii tineri se fierb zece minute, apoi se lasă să se răcească .

Se taie bucăţi groase (5-6 cm) şi se scobesc Se umplu cu salată de vinete şi se garnisesc cu felii de roşii .

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dovlecei umpluti cu vinete

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.