Dovlecei umpluţi cu cuşcuş

Printeaza

Dovlecei umpluţi cu cuşcuş: dovlecel, cuscus, suc de rosii, ceapa, ulei, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei umpluţi cu cuşcuş

  • 4 dovlecei
  • 140 g cuşcuş
  • 1 cutie mică suc de roşii
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii de coajă şi îi goleşti de conţinut. Miezul dovleceilor îl toci mărunt şi îl amesteci cu cuşcuşul.

Adaugi ceapa tăiată mărunt, busuiocul, uleiul, sa­rea şi piperul. Amesteci bine şi umpli dovleceii cu această compoziţie.

Aşezi dovleceii vertical într-o cratiţă, adaugi sucul de roşii peste ei, îi acoperi cu un capac şi îi laşi să fiarbă 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.