Pilaf cu Miel și Dovlecei din: carne de miel, orez, dovlecei, ceapa, usturoi, supa, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, patrunjel. Această rețetă este ideală pentru un prânz în familie sau pentru o cină specială, oferind o combinație perfectă de arome și nutrienți. Este un preparat versatil, care poate fi adaptat în funcție de preferințele culinare. […]
Dovlecei umpluti la pachet
PrinteazaDovlecei umpluti la pachet din: dovlecei, ceapa verde, sunca uscata, oua, piper, sare, cascaval, usturoi, ierburi de provence.
Ingrediente:
- 2 dovlecei (300 g fiecare)
- 3 cepe verzi
- 125 g sunca uscata
- 2 oua
- piper pisat
- sare
- 200 g cascaval
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita ierburi de Provence
Mod de preparare:
Se spala dovleceii si se taie in doua pe lung; se scoate pulpa, ca sa ramana jumatatile ca niste barcute. Sunca se taie cuburi.
Se amesteca ouăle cu piper şi un praf de sare. Se rade caşcavalul şi se amestecă împreună cu ouă, şuncă şi ceapă.
Se condimentează cu usturoi pisat şi mirodenii.
Se umplu jumătăţile de dovlecei şi se împachetează fiecare în hârtie de copt. Se fixează bine, ca să nu scape abur din pachet.
Se fixează capetele cu cârlige de lemn. Se coc cca 17 min. în cuptorul încins la 190 °C.
Dovlecei umpluti la pachet
Pofta buna!
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer din: dovlecei, ou, pesmet, parmezan, usturoi, paprika, sare, piper, ulei. Descoperă secretul unei cină delicioase și ușoare cu această rețetă de dovlecei pane cu parmezan preparați în Air Fryer. Perfect crocanți la exterior și suculenți în interior, acești dovlecei nu doar că sunt o opțiune sănătoasă, dar aduc […]
Frittata cu Dovlecei și Ceapă Verde
Frittata cu Dovlecei și Ceapă Verde din: oua, dovlecei, ceapa verde, parmezan, ulei, sare, piper, ierburi. Pentru iubitorii de mâncăruri ușoare, dar sățioase, reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă îmbină simplitatea și savoarea, fiind ideală pentru micul dejun, prânz sau chiar o cină ușoară. Dovleceii adaugă o textură moale și un gust delicat, în timp ce […]