Dovlecei umpluti cu piept de curcan din: dovlecei, piept de curcan, ceapa, paine, ou, cascaval, marar, sare, piper.
Ingrediente:
3-4 dovlecei pentru umplut şi alţi 2 pentru sos
1 piept de curcan
1 ceapă
o felie de pâine înmuiată în lapte sau apă
1 ou
100 g caşcaval
câte o legătură de mărar si pătrunjel
smântână
sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Desprinzi cu un cuţit bine ascuţit carnea de pe oasele pieptului şi o treci prin maşina de tocat.
Apoi o amesteci cu pâinea înmuiată şi stoarsă, oul, sarea, piperul.
Cureţi dovleceii de coajă şi apoi îi tai pe jumătate şi îi scobeşti, ii umpli cu carnea.
Intr-o tavă pui un strat de dovlecei raşi pe râzătoare şi amestecaţi cu ceapă tăiată mărunt, aşezi dovleceii umpluţi, torni puţină apă şi razi caşcavalul.
Dai tava la cuptor pentru 30- 40 de minute.
Intr-o tigaie topeşti o bucăţică de unt, pui mărarul tocat, laşi un pic să se călească, adaugi smântână şi când sunt dovleceii gata torni acest sos peste ei.
Dovlecei umpluti la cuptor cu nucsoara din: dovlecei, vanata, morcovi, patrunjel, telina, mazare, unt, faina, lapte, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 1 vânătă medie 2 morcovi 1 pătrunjel 1/2 ţelină 1 conservă mică de mazăre unt Pentru sos: 1/4 pachet cu unt 1 lingură cu vârf cu făină 300 ml lapte fierbinte sare piper […]
Dovlecei umpluti cu carne la cuptor din: dovlecei, rosii, carne, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 4 roşii 400 g carne tocată de curcan 1 ceapă ardei gras roşu 1 lingură de legume deshidratate fără sare ulei sare şi piper verdeaţă (mărar şi pătrunjel) 10 ouă de prepeliţă Mod de preparare: Dovleceii se taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.