Dovlecei umpluti cu piept de pui

Printeaza

Dovlecei umpluti cu piept de pui din: dovlecei, cuscus, ardei, piept de pui, ceapa, usturoi, rosii, marar, ulei de masline, pasta de tomate, sare, piper, curry, boia, lapte acru si supa de pasare.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Cuş-cuş-ul îl opăreşti cu supă (la o măsură de cuş- cuş pui o măsură de supă, puţin ulei de măsline sau unt).

Acoperi vasul şi laşi 20 de minute după care îl afânezi cu furculiţa. Cureţi dovleceii şi îi scobeşti, păstrând miezul.

Ceapa tocată mărunt o căleşti cu usturoiul zdrobit cu lama cuţitului, apoi adaugi arde¬iul tocat, pieptul tăiat cubuleţe şi miezul de dovleac băgat la robot.

Pui condimente şi, la final, adaugi roşiile tăiate cuburi, mărarul şi cuş-cuş-ul făcut pe jumătate.

Sărezi dovleceii pe dinăuntru şi apoi îi umpli cu compoziţia rezultată.

Dovleceii îi aşezi în tavă, îi acoperi trei sferturi cu supă caldă şi îi acoperi cu folie de aluminiu.

După vreo 15-20 de minute deţinut în cuptor, îndepărtezi folia, adaugi pasta de roşii, mărarul tocat şi potriveşti gustul de sare.

Ii mai laşi la cuptor să se rumenească deasupra şi să mai scadă.

Dovlecei umpluti cu piept de pui

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume

Dovlecei umpluți cu carne de vită și legume din: dovlecei, carne de vita tocata, ceapa, usturoi, ardei gras, rosie, ulei de masline, sare, piper, branza. Această rețetă este potrivită pentru 4 porții. Această rețetă de dovlecei umpluți cu carne de vită și legume este o opțiune sănătoasă și gustoasă, potrivită pentru cină sau prânz.    […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.