Dovlecei umpluti cu telina si rosii

Printeaza

Dovlecei umpluti cu telina si rosii din: dovlecei, telina, rosii, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 dovlecei frumoşi
  • 200 g ţelină rasă
  • 500 g roşii
  • 5-6 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dovlecei umpluti cu telina si rosii: Cureţi dovle­ceii de coajă, îi tai în felii pe lungime şi îi prăjeşti în ulei.

Separat, ţelina rasă o căleşti în ulei, apoi amesteci uşor cu roşiile coapte şi decojite, tăia­te în bucăţi.

Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi umpli feliile de dovlecei cu acest amestec şi îl rulezi. Se serveşte ca aperitiv.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.