Dovlecei umpluti cu ton si mozzarella

Printeaza

Dovlecei umpluti cu ton si mozzarella din: dovlecei, ton, mozzarella, ceapa, vin alb, tarhon, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • o conserva mare ton in suc propriu
  • 100 g mozzarella
  • o ceapa
  • 2 linguri vin alb
  • 2 fire tarhon
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală dovleceii şi li se decupează un căpăcel, apoi se scoate miezul.

Tonul se scurge si se desface cu furculiţa, se amestecă uşor cu miezul dovleceilor tocat mărunt si brânza tăiată cuburi mici.

Se adaugă ceapa tăiată peştişori, se potriveşte gustul de sare si piper, după care se pun vinul si tarhonul mărunt tăiat.

Se umplu dovleceii, se asază în tava de euptor, se toarnă uleiul, se completează cu apă cât să-i cuprindă pe sfert si se dă la cuptor pentru 45 de minute.

 

Dovlecei umpluti cu ton si mozzarella

Dovlecei_umpluti_cu_ton_si_mozzarella

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.