Dovlecei umpluti cu varza si rosii

Printeaza

Dovlecei umpluti cu varza si rosii din: dovlecei, varza, ceapa, rosii, cimbru, marar verde, ulei, sare.

 

Ingrediente: Dovlecei_umpluti_cu_varza_si_rosii

  • 10 dovlecei
  • 1 varză mică
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • cimbru
  • mărar verde
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Dovleceii îi sţbeli, îi cureţi de coajă şi îi tai pe lung, apoi îi goleşti de seminţe.

Varza o toci mărunt, o freci cu sare, apoi o speli cu apă rece şi o scurgi, într-o cratiţă cu ulei pui varza şi ceapa tocată şi le căleşti jumătate de oră.

Adaugi cimbru şi mărar to­cat mărunt, precum şi roşiile deiojite şi tocate mărunt. Laşi pe foc câteva minute.

Umpli dovleceii cu varză călită, apoi îi aşezi într-un vas larg, acoperit cu apă caldă.

Dai la cuptor pentru 20-30 de minute, apoi serveşti dovleceii calzi.

Dovlecei umpluti cu varza si rosii

Dovlecei_umpluti_cu_varza_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.