Dovlecei umpluti cu varza si rosii
PrinteazaDovlecei umpluti cu varza si rosii din: dovlecei, varza, ceapa, rosii, cimbru, marar verde, ulei, sare.
- 10 dovlecei
- 1 varză mică
- 1 ceapă
- 3 roşii
- cimbru
- mărar verde
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Dovleceii îi sţbeli, îi cureţi de coajă şi îi tai pe lung, apoi îi goleşti de seminţe.
Varza o toci mărunt, o freci cu sare, apoi o speli cu apă rece şi o scurgi, într-o cratiţă cu ulei pui varza şi ceapa tocată şi le căleşti jumătate de oră.
Adaugi cimbru şi mărar tocat mărunt, precum şi roşiile deiojite şi tocate mărunt. Laşi pe foc câteva minute.
Umpli dovleceii cu varză călită, apoi îi aşezi într-un vas larg, acoperit cu apă caldă.
Dai la cuptor pentru 20-30 de minute, apoi serveşti dovleceii calzi.
Dovlecei umpluti cu varza si rosii
Pofta buna!