Dovlecei umpluti cu varza

Printeaza

O reteta de dovlecei umpluti cu varza din: dovlecei, varza, ulei, rosii, smantana si cimbru.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu varza

  • 400 g dovlecei
  • 1 varza mica
  • 150 ml ulei
  • 3 rosii
  • 1 cutie de smantana
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi speli, îi scobeşti cu o lingură şi îi pui la cuptor într-un vas în care ai turnat 50 ml ulei şi puţină apă.

După ce s-au înmuiat, îi laşi să se răcească.

Cureţi varza, o speli, o toci mă­runt şi o înăbuşi în uleiul rămas, adăugând şi o roşie decojită şi tăiată mărunt. Adaugi cimbrul.

Dovleceii răciţi îi umpli cu varza înăbuşită şi îi aşezi într-un vas.

Torni deasupra un sos preparat din roşiile rămase, fierte în puţină apă şi pasate. Laşi vasul la cuptor cir­ca 15 minute.

Serveşti dovleceii umpluţi cu varză şi smântână deasupra (opţional).

Dovlecei umpluti cu varza

Dovlecei umpluti cu varza

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.