Dovlecel umplut cu piept de pui

Printeaza

Dovlecel umplut cu piept de pui din: dovlecel, bulion, piept de pui, ceapa, usturoi, bacon, oua, ulei, rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 lingură bulion
  • 1 piept de pui tocat
  • 1 ceapă
  • 3 căţei usturoi
  • 2 ouă
  • 150 g bacon (8 felii subţiri)
  • 1-2 linguri ulei
  • 4-5 roşii mari
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare | Restaurantedelux.ro:

Speli dovlecelul şi îl tai pe lung cu un cuţit ergonomie (8 felii). Ceapa tăiată şi usturoiul zdrobit le căleşti în ulei până capătă o culoare aurie, apoi adaugi carnea.

Pui bulionul, mai laşi puţin şi iei tigaia de pe foc. şi laşi la răcit. Adaugi ouăle, sare şi piper după gust. Amesteci bine.

Pui o felie de bacon, apoi o felie de dovlecel, câteva linguri de compoziţie şi rulezi.

Dacă nu stă prins ruloul, foloseşti o scobitoare. Repeţi procedeul şi cu celelalte felii de bacon şi dovlecel. Rulourile le aşezi pe verticală într-un vas tapetat.

Roşiile curăţate de coajă le dai prin râzătoare şi torni compoziţia pesţe rulouri. Dai la cuptor 25-30 de minute.

Din când în când, iei cu lingura sos din vas şi torni peste rulouri. La final, scoţi scobitorile.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.