Dressing cu otet balsamic si parmezan din: otet balsamic, ulei de masline, maioneza, usturoi, ceapa, sare, piper, mustar dijon, parmezan. Dressing-ul cu oțet balsamic și parmezan este o opțiune excelentă pentru cei care urmează o dietă low-carb. Acest sos se distinge prin combinația sa unică de dulceață și aciditate din oțetul balsamic, completată de savoarea […]
Dressing „o mie de insule”
PrinteazaDressing „o mie de insule” din: maioneza, sos de rosii, sos de chilli, ceapa, ardei gras, sos worcestershire, sos tabasco si coniac.
- 250 g maioneză de casă sau maioneză cumpărată, de bună calitate
- 80 g sos de roşii
- 80 g condiment sau sos de chili
- o ceapă mică, rasă
- un ardei gras roşu sau verde, curăţat şi tăiat fin
- o linguriţă de sos Worcestershire
- o linguriţă de sos tabasco
- o linguriţă de coniac
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă, amestecaţi maioneza, sosul de roşii şi sosul chili, până la omogenizare.
Adăugaţi ceapa, ardeiul gras, sosul Worcestershire, sosul tabasco şi coniacul, fiecare după gust.
Acoperiţi vasul cu o folie de plastic şi refrigeraţi-1 cât timp este nevoie.
Preparaţi dressing-ul cu cel puţin 20 de minute înainte de servire şi lăsaţi-1 acoperit în frigider pentru a permite maturarea aromelor.
Incercaţi să serviţi acest dressing la o salată iceberg crocantă.
Pentru a transforma această salată într-un fel de mâncare, adăugaţi-i creveţi prăjiţi, reci, şi crutoane cu usturoi.
Dressing „o mie de insule”
Pofta buna!
Dressing cu lamaie si oregano din: ulei de masline, suc de lamaie, oregano, usturoi, sare, piper. Dressingul cu lămâie și oregano este un sos clasic, plin de savoare, ce poate transforma orice salată simplă într-o experiență culinară delicioasă și rafinată. Acest dressing se bazează pe combinația armonioasă a ingredientelor proaspete și aromate, fiind perfect pentru […]
Savurati!