Piept de Rață la Grătar cu Sos de Rodii – O Delicatesă Culinară Plină de Arome din: piept de rata, rodiim miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, frunze de menta. Pieptul de rață la grătar cu sos de rodii este o rețetă gourmet care aduce în prim-plan gustul bogat al cărnii de rață și […]
Dressing roquefort
PrinteazaDressing roquefort din: branza roquefort, smantana, ulei, sare, piper, suc de lamaie.
Ingrediente:
- 30gr branza roquefort
- 6 linguri smantana
- ulei
- sare, piper
- suc de lamaie
Mod de preparare:
Faramitati cu furculita 30 g branza roquefort. Amestecati-o cu cate 6 linguri smantana si ulei.
Condimentati, dupa gust, cu sare, piper si suc de lamaie. Este potrivit salatelor de radicchio, andive, spanac si salata verde.
Dressing roquefort
Pofta buna!
Ovăz cu Stafide si Lapte: Micul Dejun Sănătos și Delicios
Ovăz cu Stafide si Lapte: Micul Dejun Sănătos și Delicios din: fulgi de ovaz, lapte, stafide, miere, scortisoara. Ovăzul cu stafide este o rețetă tradițională pentru micul dejun, apreciată pentru gustul său delicios și beneficiile pentru sănătate. Ingrediente: 1 cană (90 g) de fulgi de ovăz 2 căni (480 ml) de lapte (poate fi lapte […]