Drob in aluat

Printeaza

O reteta de drob in aluat din: foaie de aluat, ficat de miel, limba de miel, carne de miel, oua, ceapa, ceapa verde, morcov, pastarnac si mazare verde.

Ingrediente:Drob in aluat

  • 1 foaie de aluat foitaj
  • 300 g ficat de miel
  • 1 limbă de miel
  • 300 g carne de miel
  • 2 ouă
  • 2 cepe
  • 3 fire de ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • mazăre verde

 

Mod de preparare:

Fierbe ficatul şi carnea împreună cu rădăcinoasele. Trece apoi cărnurile prin maşina de tocat. Adaugă ouăle bătute, ceapa tocată fin, sare şi piper. Toarnă o ceşcuţă din zeama în care au fiert şi amestecă. Separat, toacă mărunt rădăcinoasele şi pune-le la călit cu rondele de ceapă verde şi mazăre.

Lasă un minut, adaugă o ceaşcă de zeamă de carne, o lingură cu făină desfăcută în apă rece şi amestecă până obţii o ciulama. Intinde-o pe foaia de aluat subţiată cu sucitorul. Pune în mijloc carnea.

Trece o parte a aluatului peste carne şi uneşte-o cu cealaltă parte. Pune totul în tava unsă, dă cu ou bătut şi lasă la cuptor cam 35 de minute.

Drob in aluat

Drob in aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.