Drob de carne de pui cu orez

Printeaza

Drob de carne de pui cu orez din: carne de pui, ficatei de pui, ceapa verde, usturoi verde, morcovi, orez, oua, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, faina si spanac.

Ingrediente:

  • 500 g carne de pui
  • 250 g ficăţei de pui
  • o legătură ceapă verde
  • două fire usturoi verde
  • doi morcovi
  • 150 g orez
  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • mărar
  • făină
  • spanac

 

Mod de preparare:

Ceapa verde şi usturoiul se spală, se toacă mărunt şi se pun într-un castron. Orezul se fierbe în apă cu sare, se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se răcească.

Ficăţeii de pui se spală, se pun într-o oală cu apă, sare şi se fierb. Se lasă să se răcească, apoi se trec prin maşina de tocat carne sau se toacă mărunt.

Carnea de pui se spală, se taie cuburi şi se prăjeşte în puţin ulei. Se dă prin maşina de tocat şi se pune într-un bol.

Se adaugă morcovii curăţaţi de coajă şi daţi prin râzătoare, orezul, ouăle, sarea şi piperul după gust, ficăţeii tocaţi, ceapa, usturoiul şi mărarul tocat.

Se amestecă totul bine, se unge o tavă cu ulei, se presară făină şi se toarnă compoziţia. Se nivelează, se introduce în cuptorul încins şi se coace 35-45 de minute la foc potrivit.

Se serveşte fierbinte sau rece, cu garnitură de spanac prăjit.

 

Drob de carne de pui cu orez

Drob de carne de pui cu orez

 

Poftă bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • drob de pui cu orez

1 comentariu

  1. Foarte bun drobul de pui cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.