Drob de ciuperci cu ceapa si oua din: ciuperci, ceapa, oua, faina, marar, patrunjel, condimente, piper. Durata: aproximativ 45 de minute.
Ingredinte:
Drob de ciuperci cu ceapa si oua: toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor.
Este gata cind se rumeneste usor pe margini.
Se serveste cald sau rece
Pofta buna!
Fenicul Gratinat cu Gruyere din: bulbi de fenicul, smantana, branza gruyere, unt, sare, pipet, nucsoara. Este o îmbinare perfectă între dulceața subtilă a feniculului și bogăția brânzei Gruyere, creând o garnitură de neuitat, care transformă orice masă într-o ocazie specială. Această rețetă aduce un nou nivel de sofisticare și textură la clasica noțiune de gratin, […]
Salată Asiatică Crocantă cu Dressing de Ceai Verde
Salată Asiatică Crocantă cu Dressing de Ceai Verde din: varza, morcovi, ardei, ceapa verde, seminte de susan, ceai verde, ulei, miere, otet, sare, piper. Descoperiți savoarea unei salate asiatice autentice, îmbrăcată într-un dressing de ceai verde inedit și plin de aromă. Această salată reprezintă combinația perfectă între texturile crocante ale legumelor proaspete și un dressing […]
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.