Drob de ciuperci cu usturoi verde din: ciuperci, orez, ceapa verde, usturoi verde, marar, oua, unt, sare. Ingrediente: 2 cutii ciuperci 1 cană orez fiert 2 legături ceapă verde 1 legătură usturoi verde 2 legături mărar 4 ouă 50 g unt sare Mod de preparare: Se înăbuşă în unt ciupercile tăiate mărunt. După ce se […]
Drob cu ciuperci umplute
PrinteazaDrob cu ciuperci umplute din: carne tocata amestec, oua, morcovi, gris, paine, lapte, ceapa verde, patrunjel, margarina, pesmet, ciuperci, mazare, ulei, sare, piper.
- 500 g carne tocata amestec
- 4 oua
- 3 morcovi
- 2 linguri gris
- 2 felii paine
- 100 ml lapte
- cate 2 legaturi ceapa verde si patrunjel
- cate 1 lingura margarina si pesmet pentru forma
- 10 ciuperci
- 2 linguri mazare
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Inmuiaţi pâinea în lapte. Spălaţi şi tăiaţi mărunt ceapa verde şi pătrunjelul.
Curăţaţi şi spălaţi morcovii. Radeţi fin 2 morcovi.
Amestecaţi ouăle bătute cu morcovii raşi, carnea, verdeaţa, grisul, pâinea stoarsă, sare şi piper după gust.
Ungeţi cu margarină şi tapetaţi cu pesmet o formă termorezistentă rotundă.
Aşezaţi compoziţia şi, cu dosul lingurii, faceţi pe margine 10 mici adâncituri.
Curăţaţi, spălaţi ciupercile şi înăbuşiţi-le pălăriile 5 min. în ulei, împreună cu mazărea şi morcovul rămas, tăiat cubuleţe.
Aşezaţi pălăriile ciupercilor în adâncituri şi umpleţi-le cu legumele călite.
Coaceţi drobul în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, 40 minute.
Drob cu ciuperci umplute
Pofta buna!
poate iti place si:
Drob cu ciuperci pleurotus
Drob cu ciuperci pleurotus din: ciuperci, pastarnac, telina, morcovi, ceapa, marar, sare, piper, faina, margarina. Ingrediente: 500 g ciuperci Pleurotus 2 rădăcini păstârnac 1 /2 ţelină 3 morcovi 2 legături ceapă verde 2 legături mărar sare piper 4 linguri făină margarină pentru tapetat Mod de preparare: Se pun la fiert rădăcinoasele într-un vas cu […]
Pofta buna!