Drob cu ardei gras

Printeaza

Drob cu ardei gras din: carne tocata de pui, ardei grasi, orez, usturoi, ceapa, smantana, oua, ulei, piper si sare.

Ingrediente:Drob_cu_ardei_gras

  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 linguri cu orez
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana
  • 4 oua
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală orezul, pune-l la fiert zece minute, apoi scurge-l. Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o în puţin ulei. Curăţă şi taie în cubuleţe fine ardeii graşi şi căleşte-i alături de ceapă până ce se înmoaie, apoi stinge focul şi pune usturoiul pisat.

Amestecă tocătura de legume cu orezul, carnea, smântână şi ouăle bine bătute, adaugă un praf de sare şi unul de piper. Unge o tavă de cozonac cu ulei, tapeteaz-o cu făină şi pune amestecul de drob. Dă la cuptor 30-40 de minute. Verifică dacă s-a închegat folosind o scobitoare.

Drob cu ardei gras

Drob_cu_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.