Drob cu ceapa verde
PrinteazaDrob cu ceapa verde din: organe de miel, ceapa, marar, patrunjel, oua, ulei, sare, piper.
- organele unui miei
- 5 legături ceapă verde
- o legătură mărar
- o legătură pătrunjel
- 4-5 ouă fierte
- 3 ouă crude
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Organele foarte bine spălate se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se înlătură spuma ori de câte ori se formează.
Când organele au fiert, se scot şi se lasă un pic la răcit. Se trec organele prin maşina de tocat cu tot cu ceapă şi verdeaţă şi apoi, în tocătură, se adaugă ouăle crude, sare şi piper.
Intr-o tavă unsă cu un pic de ulei şi presărată cu făină, se pune un prim strat de amestec de carne, se aşază ouăle fierte şi curăţate, se pune restul de amestec de carne, se nivelează şi se lasă la cuptor 30 de minute.
Drob cu ceapa verde
Pofta buna!