Drob cu ceapa verde

Printeaza

Drob cu ceapa verde din: organe de miel, ceapa, marar, patrunjel, oua, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob_cu_ceapa_verde

  • organele unui miei
  • 5 legături ceapă verde
  • o legătură mărar
  • o legătură pătrunjel
  • 4-5 ouă fierte
  • 3 ouă crude
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Organele foarte bine spălate se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se înlătură spuma ori de câte ori se formează.

Când organele au fiert, se scot şi se lasă un pic la răcit. Se trec organele prin maşina de tocat cu tot cu ceapă şi verdeaţă şi apoi, în tocătură, se adaugă ouăle crude, sare şi piper.

Intr-o tavă unsă cu un pic de ulei şi presărată cu făină, se pune un prim strat de amestec de carne, se aşază ouăle fierte şi curăţate, se pune restul de amestec de carne, se nivelează şi se lasă la cuptor 30 de minute.

Drob cu ceapa verde

Drob_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.