Drob cu sparanghel

Printeaza

Drob cu sparanghel din: pate de porc, oua, sparanghel, ceapa, ardei, unt, verdeata, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Drob cu sparanghel

  • 600 g pate de ficat de porc
  • 8 ouă
  • 6 fire de sparanghel
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 legătură de mărar verde
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în 2 linguri cu ulei. Amestecă într-un castron pateul cu ceapa călită şi răcită, 4 ouă crude, 1 lingură cu apă, 2 linguri cu ulei şi verdeaţa tocată foarte mărunt.

La final, adaugă jumătate din sparanghelul fiert şi tăiat şi ardeiul gras mărunţit. Potriveşte de sare şi piper.

Unge o formă de chec cu unt şi tapeteaz-o cu făină. Toarnă jumătate din compoziţie, pune în mijlocul ei 2 ouă fierte şi curăţate, după care adaugă restul de compoziţie. Aranjează frumos partea de deasupca drobului şi toarnă cele 2 ouă bătute bine.

Dă la cuptorul încins timp de 20 de minute, până prinde o crustă aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.