Drob de curcan in aluat
PrinteazaDrob de curcan in aluat din: foitaj, piept de curcan, piept de curcan afumat, mazare, cascaval, ceapa, oua, galbenus, usturoi, pesmet, sare, piper, ulei.
- 400 g foitaj
- 1 piept de curcan
- 250 g piept de pui afumat
- 150 g mazare congelata
- 100 g cascaval
- 2 cepe
- 3 oua
- 1 galbenus
- 2 catei de usturoi
- pesmet
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Fierbe pieptul de curcan în apă cu un praf de sare. După ce a fiert, scurge carnea şi tai-o cât mai mărunt, într-un castron, amestec-o cu ceapa tocată fin, usturoiul zdrobit, pieptul afumat tăiat în cubuleţe, caşcavalul ras şi ouăle bătute cu sare şi piper. Adaugă pesmet până ce se leagă compoziţia, întinde din aluat două foi subţiri.
Aşază prima foaie pe o bucată de folie de aluminiu. Pune în margine jumătate din compoziţia de carne şi presară boabele de mazăre, Rulează cu ajutorul foliei de aluminiu. Procedează la fel cu cealaltă foaie.
Aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge cu gălbenuş şi dă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Drob de curcan in aluat
Pofta buna!