Drob de curcan in aluat

Printeaza

Drob de curcan in aluat din: foitaj, piept de curcan, piept de curcan afumat, mazare, cascaval, ceapa, oua, galbenus, usturoi, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Drob_de_curcan_in_aluat

  • 400 g foitaj
  • 1 piept de curcan
  • 250 g piept de pui afumat
  • 150 g mazare congelata
  • 100 g cascaval
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • 1 galbenus
  • 2 catei de usturoi
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbe pieptul de curcan în apă cu un praf de sare. După ce a fiert, scurge carnea şi tai-o cât mai mărunt, într-un castron, amestec-o cu ceapa tocată fin, usturoiul zdrobit, pieptul afumat tăiat în cubuleţe, caşcavalul ras şi ouăle bătute cu sare şi piper. Adaugă pesmet până ce se leagă compoziţia, întinde din aluat două foi subţiri.

Aşază prima foaie pe o bucată de folie de aluminiu. Pune în margine jumătate din compoziţia de carne şi presară boabele de mazăre, Rulează cu ajutorul foliei de aluminiu. Procedează la fel cu cealaltă foaie.

Aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Unge cu gălbenuş şi dă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

Drob de curcan in aluat

Drob_de_curcan_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.