Drob de fasole cu busuioc

Printeaza

 Drob de fasole cu busuioc

Ingrediente:Drob de fasole cu busuioc

  • 3 căni de fasole fiartă
  • 2-3 cepe tă­iate mărunt
  • 2 ardei graşi tăi­aţi mărunt
  • 2 linguri ulei
  • 6 linguri de făină
  • 2 felii de pâine înmuiate în apă şi stoarse
  • 1/2 linguriţă busuioc
  • 4-5 căţei usturoi
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 cană bulion

 

Mod de preparare:

Fasolea fiartă o treci prin maşina de tocat, adaugi restul ingredientelor şi amesteci totul până se omogenizează. Pui compoziţia într-un vas uns cu ulei şi o dai la cuptor pentru 1 oră.

Deasupra pre­sari puţin pătrunjel verde şi decorezi cu felii de roşii.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de drob de fasole.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.