Drob de linte rosie cu cascaval

Printeaza

Drob de linte rosie cu cascaval din: linte, oua, cascaval, ceapa, usturoi, ulei, sare, patrunjel.

Ingrediente:Drob de linte rosie cu cascaval

  • 1 cutie cu linte
  • 200 g caşcaval
  • 10 ouă
  • 1 legătură ceapă
  • 2 fire usturoi
  • 3 legături mărar
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scurg boabele de linte, se clătesc cu apă rece, se pasează cu blenderul. Se adaugă ceapă şi usturoi tăiate mărunt, caşcavalul ras, verdeaţa tăiată mărunt, sare, piper, ulei şi 4 ouă bătute.

In tăvi mici tapetate cu hârtie de copt, se aşază câte 2-3 linguri de linte. Pe mijloc se pun câte 3 ouă fierte tari, se acoperă cu restul de linte, se nivelează suprafaţa şi se dă la cuptor, la foc mic cca 1 oră sau până începe să se desprindă de margini.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.