Drob de linte rosie

Printeaza

Drob de linte rosie din: linte, ciuperci, morcov, ceapa, oua, masline, ardei, sare, piper, condimente, verdeata.

Ingrediente:Drob de linte rosie

  • 1 cană linte roşie (fiartă 15 minute şi scursă)
  • 1 cană ciuperci tăiate julien
  • 1 morcov ras
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură coriandru verde
  • 1 legătură mentă verde
  • 1 linguriţă baharat (amestec de mirodenii arăbeşti)
  • 1 linguriţă chimion
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură leurdă
  • 1 mână spanac
  • 1 linguriţă turmeric
  • 100 g măsline verzi umplute cu ardei
  • 2 ardei graşi tocaţi fin
  • sare
  • piper
  • 1 ceaşcă ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se pun în blender uleiul cu ciupercile, morcovul, ceapa, pătrunjelul, coriandrul, menta, mirodeniile, leur-da, spanacul, măslinele, ardeiul, sare şi piper.

Se mixează şi se pune amestecul la călit 10 minute. Se adaugă lintea fiartă, se amestecă şi se dă deoparte. Se pun şi ouăle, se bate bine în continuare şi se toarnă în final într-o tavă de chec din silicon.

Se coace 45 de minute, la 190°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.