Drob de miel cu ceapa si ciuperci
PrinteazaDrob de miel cu ceapa si ciuperci din: oua, ceapa alba, sare, ciuperci, ceapa verde, piper, maruntaie de miel, usturoi verde, marar verde si prapur.
Ingrediente:
- 9 oua
- 2 ceape albe
- 3 lingurita sare
- 300 gr ciuperci din conserva
- 1 legatura ceapa verde
- 1 lingurita piper
- 500 gr maruntaie de miel
- 3 fire usturoi verde
- 2 legaturi marar verde
- 1 prapur
Mod de preparare:
Se spala maruntaiele de miel (inima, ficat, rinichi, plamani) si se pun la fiert cu sare. Se scot , se lasa sa se raceasca si se dau prin masina de tocat.
Se adauga ceapa uscata calita, apoi ceapa verde , mararul,si usturoiul tocate foarte marunt. Se toaca ciupercile din conserva marunt. Se adauga 6 oua batute foarte bine si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Separat se fierb 3 oua tari. Jumatate din compozitie se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu prapurul de miel , apoi punem ouale tari pe lungime si se completeaza cu restul de compozitie.
Se da la cuptorul preincalzit timp de 45 min pana se rumeneste.
Se serveste ca aperitiv cu rosii, ridichi, hrean sau alte preferinte.
Drob de miel cu ceapa si ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu miel
Drobul il facem acum, acum