Drob de miel cu oua de casa
PrinteazaDrob de miel cu oua de casa din: organe de miel oua, ceapa, ulei, verdeata, sare, piper.
- toate organele de la un miel
- 4 cepe
- 4 ouă fierte
- 3 ouă crude
- 2 linguri ulei
- verdeaţă, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălate bine şi, eventual ţinute în apă cu oţet, organele de miel se pun la fiert cu două cepe. Intre timp, celelalte două cepe se taie mărunt şi se călesc foarte puţin, cât să se înmoaie.
Organele fierte şi răcorite se trec prin maşina de tocat odată cu ceapa călită. Se adaugă ouăle crude bătute cu sare şi piper. Se pune verdeaţa, după gust.
Se fierb 4 ouă să fie tari.
Intr-o tavă de cozonac unsă cu ulei şi tapetată cu făină se pune jumătate din compoziţia de organe, se aşază ouăle fierte, se acoperă cu restul amestecului de organe, se nivelează şi se dă la cuptor pentru 35 de minute.
Pofta buna!