Drob de miel in aluat fraged

Printeaza

Faci un aluat fraged din 1 ou şi 150 g făină, întinzi o foaie ca de tăieţei, o aşezi într-o tigaie unsă cu unt sau untură, apoi pui următoarea umplutură: 500 g măruntaie miel, 2 ouă, 1 felie pâine, 1 lingură smântână, verdeaţă tocată, două fire ceapă verde, sare, piper.

După ce măruntaiele au fiert, le dai prin maşina de tocat, adaugi ouăle, miezul de pâine înmuiat în puţin lapte, sare, piper şi smântână. Ceapa tocată împreună cu verdeaţa (mărar, pătrunjel) o adaugi la final.

Pui umplutura peste aluat într-un strat de grosime egală, întorci marginile, potrivind să nu vină prea mult aluat unul peste altul. Ungi cu ou şi dai la cuptor.

Drob de miel in aluat

Drob de miel in aluat fraged

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.