Drob de miel pentru masa de Paşti
PrinteazaO reteta de Drob de miel pentru masa de Paşti din: organe de miel, prapur, ceapa, oua, paine, smantana, verdeata, sare si piper.
- organele de miel
- prapu
- 2-3 legături de ceapă
- două ouă
- 1-2 felii de pâine
- o lingură smântână
- verdeaţă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine organele, apoi pune-le la fiert în apă cu sare. Când sunt gata, se lasă să se scurgă. Se dau prin maşina de tocat carne, adăugându-se feliile de pâine înmuiate în lapte, j f ceapa şi verdeaţa, tocate mărunt.
Se sărează şi se piperează. Prapurul se spală şi el. Apoi se unge o cratiţă cu ulei, se aşază prapurul şi se întinde bine peste marginile cratiţei. Se pune tocătura şi se împachetează în prapur. Se dă la cuptor, la foc potrivit. în loc de prapur, se poate folosi o foaie dintr-un aluat din ou, făină si ulei.
Drob de miel pentru masa de Paşti
Pofta buna!