Drob de morcovi cu cimbru

Printeaza

Drob de morcovi cu cimbru

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 1 cană orez fiert
  • 1 cană pesmet
  • 3 cepe
  • 4-5 lin­guri ulei
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cimbru
  • 2 ouă
  • 1 lingură vegeta

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă, se spală, se dau prin râzătoare, apoi se amestecă cu pesmetul şi orezul fiert. Ceapa se înăbuşă cu apă şi ulei, usturoiul se dă prin răzătoarea mică.

Gălbenuşurile se încorporează cu ingredientele de mai sus, iar cu albuşurile se garniseşte pe deasupra. Drobul se coace într-o tavă sau un vas de jena, 40-45 de minute, la foc potrivit.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.