Drob de morcovi

Printeaza

 Drob de morcovi

Ingrediente:Drob de morcovi

  • 2 cani de orez fiert
  • 2 căni de morcovi daţi pe răzătoarea mică
  • 1 cană de pesmet
  • 2 cepe mari şi 1 ardei tăiate mărunt
  • 3 lin­guri de ulei
  • 1 şi 1/2 cană de apă caldă
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă de cimbru uscat
  • pătrunjel

 

 

Mod de preparare:

Amesteci uleiul cu apa, apoi adaugi morcovii, ardeiul şi ceapa, usturoiul pisat, sarea, verdeaţa, cimbrul, pesmetul, orezul şi le amesteci foarte bine.

Ungi un vas cu ulei, torni compoziţia şi o coci acoperită, la foc potrivit, 45 de minute, apoi o scoţi, îi iei capacul şi o mai laşi în cuptor 10 minute.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Cel mai mult imi place drobul de miel. Drobul de legume n-are farmec 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.