Drob de nuca

Printeaza

Drob de nuca

Ingrediente:Drob de nuca

  • 2 căni nuci măcinate
  • 2 cepe
  • cimbru
  • 1 lingură condimente
  • 1 linguriţă condimente pentru cârnaţi
  • 3-4 linguri fulgi de ovăz

 

 

Mod de preparare:

Dai nucile prin maşină împreună cu ceapa, adaugi condimentele şi fulgii de ovăz înmuiaţi în apă.

Amesteci bine şi pui compoziţia într-o tavă unsă cu puţin ulei, după care o bagi la cup­tor pentru 30 de minute.

Când s-a rumenit o scoţi şi o laşi să se răcească, după care o porţionezi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa-mi faci si mie un drob din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.