Drob de pasare
PrinteazaDrob de pasare din: carne de curcan, oua, ciuperci, ardei, masline, ulei, sare, piper.
- 400 g carne de curcan
- 5 ouă
- 200 g ciuperci champignon
- 1 ardei gras roşu
- 100 g rondele de măsline fără sâmburi
- 1-2 linguri ulei
- sare
- piper
- 2 linguri pesmet
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert în apă cu puţină sare; apoi se scoate, se lasă să se răcorească puţin şi se taie cubu-leţe. Se toacă ciupercile şi se călesc într-o tigaie cu puţin ulei (1-2 linguri). Se lasă să scadă, apoi se asezonează cu sare şi piper. Se lasă să se răcorească.
Se amestecă ciupercile, carnea, rondelele de măslinele şi cubuleţele de ardei gras, apoi se adaugă ouăle bătute cu puţină sare. Se toarnă în tava unsă cu unt, se presară pesmet şi se coace 45 minute la cuptor.
Se lasă să se răcorească, apoi se taie felii.
Pofta buna!