Drob de praz

Printeaza

1 kg de praz se curata si se taie fideluta si se pune la inabusit in putin ulei si apa. Dupa ce s-a inmuiat se adauga 2-3 legaturi de marar tocate marunt, precum si o cutie de ciuperci tot marunt taiate.

In aceasta compoztye se pun o lingurita cu varf de condimente, piper, nucsoara si putina boia dulce. Se lasa la racit. Separat se bat 5-6 oua ca pentru omleta, in care se pun un varf de cutit de bicarbonat, 1 lingura de faina si branza sau cascaval ras

Cele doua compozitii se amesteca si se pun la copt in tava de chec sau in vas Jena unse si
tapetate cu pesmet. Se pune si pe deasupra pesmet. Se coace cam 25 de minute la foc potrivit.

 

Drob de praz

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.