Drob de pui cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Drob de pui cu ciuperci si verdeata din: pui, franzela inmuiata in lapte, oua, ciuperci, unt, ceapa, vin, verdeata, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Drob_de_pui_cu_ciuperci_si_verdeata

  • 1 pui mare (1,500 kg)
  • 3 felii franzela inmuiata in lapte
  • 5 oua
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 2 cepe
  • 200 ml vin
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli puiul, îl tai longitudinal pe spate, cu un cuţit şi îi des­prinzi pielea cât mai întreagă. Scoţi carnea de pe oase şi o treci prin maşina de tocat, împreună cu franzela înmuiată şi ceapa. Apoi o amesteci cu ouăle, ciupercile călite în unt, verdeaţa tocată, sarea şi piperul.

Cu această compoziţie umpli pielea de pui, o coşi şi aşezi drobul într-o tavă unsă cu ulei. Adaugi o ceşcuţă cu apă şi vinul. Dai la cuptor şi laşi până se rumeneşte pielea în care ai pus umplutu­ra. Din când în când, stropeşti drobul cu sosul din tavă.

Poţi prepara drobul şi fără ciuperci. Când îl aşezi pe platou, alături de drobul de pui poţi aranja câteva roşii, ceapă verde şi salată verde.

Drob de pui cu ciuperci si verdeata

Drob_de_pui_cu_ciuperci_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.