Drob de pui in aluat

Printeaza

Drob de pui in aluat din: carne tocata de pui, oua, orez, paine, ceapa, marar, lapte, ulei, sare, faina, drojdie si bere.

Ingrediente:Drob_de_pui_in_aluat

  • 500 g carne tocata de pui
  • 7 oua
  • 1 lingura cu orez
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi de ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 pahar cu lapte
  • ulei
  • piper
  • sare

pentru aluat:

  • 200 g faina
  • 1 vrf de lingurita drojdie uscata
  • 2 linguri cu ulei
  • 100 ml bere

 

Mod de preparare:

Amestecă făina cu drojdia şi sare. Adaugă berea, frământă şi toarnă uleiul treptat. Frământă până ce aluatul nu se mai lipeşte de mână. Pune la fiert patru ouă. Căleşte ceapa tocată în ulei, adaugă orezul, un pic de apă şi ia de pe foc.

Când s-a răcit, adaugă pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă, carnea, orezul, două ouă, sare şi piper şi dă la rece.

Taie ceapa verde şi căleşte-o în ulei. Toacă fin mărarul. Aşază apoi amestecul de carne pe o folie de aluminiu. Pune deasupra ceapa verde tocată, mărarul şi ouăle fierte în şir indian.

Rulează încet, întinde aluatul şi pune în mijloc rulada de carne, îndepărtează folia. înveleşte rulada în aluat, apoi unge-o cu oul rămas şi dă la cuptor 40-45 de minute.

Drob de pui in aluat

Drob_de_pui_in_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.