Drob de pui
PrinteazaDrob de pui
- 300 g pipote şi inimi de pui
- 200 g ficăţei de pui
- 3 ouă
- 1 legătură ceapă verde
- 2-3 fire usturoi verde
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- condiment tip Delikat
Mod de preparare:
Speli si cureti pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt. Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu verdeaţa tocată şi cu 2 ouă bătute.
Potriveşti gustul de sare, piper şi condiment, omogenizezi compoziţia şi o torni într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină. Baţi oul rămas, îl întinzi peste compoziţia de drob şi dai la cuptor pentru 35-40 de minute.
Drob de pui
Poftă bună!