Drob de pui

Printeaza

 Drob de pui

Ingrediente:Drob de pui

  • 300 g pipote şi inimi de pui
  • 200 g ficăţei de pui
  • 3 ouă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • condiment tip Delikat

 

Mod de preparare:

Speli si cureti pipotele, inimile si ficateii si le pui la fiert in apa cu sare, dar fierbi ficateii separat. Intre timp, speli ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si le tai marunt. Dupa ce au fiert maruntaiele, le strecori si le treci prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu verdeaţa tocată şi cu 2 ouă bătute.

Potriveşti gustul de sare, piper şi condiment, omogenizezi compoziţia şi o torni într-un vas uns cu ulei şi tapetat cu făină. Baţi oul rămas, îl întinzi peste compoziţia de drob şi dai la cuptor pentru 35-40 de minute.

Drob de pui

Drob de pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.